Covid-19 – Podotherapie Hilversum – Hilversum

Podotherapie Hilversum

Header afbeelding

Adresgegevens

Kamerlingh Onnesweg 97
1223 JC Hilversum

Tel: 035 6217072
E-mail: info@podotherapiehilversum.nl

Openingstijden

Afspraak maken

Voor het maken, verzetten of annuleren van een afspraak kunt u ons telefonisch bereiken op 035-6217072.

GEEF DUIDELIJK AAN NAAR WELKE LOCATIE U TOE WILT

Zie afspraken 

Covid-19

Indien u een afspraak heeft bij Podotherapie Hilversum, gaat deze in principe gewoon door, tenzij u deze verschijnselen heeft: koorts, hoesten, keelpijn, neusverkoudheid etc. Dan verzoeken wij u de afspraak te annuleren. Wij hanteren de regels van het RIVM, dus houden afstand.

Het zal u niet ontgaan zijn dat we in een bijzondere en onzekere periode terecht gekomen zijn door de komst van het COVID-19 virus, ook bekend als het Coronavirus. Als maatschappij zullen we met elkaar deze situatie het hoofd moeten bieden. Aan iedereen wordt gevraagd  te doen wat binnen diens vermogen ligt om ervoor te zorgen, dat de maatschappij zo min mogelijk ontwricht wordt en ons zorgsysteem niet overbelast raakt.

Podotherapie Hilversum heeft besloten:

De praktijk blijft telefonisch bereikbaar, zoals gewend.  035-6217072 tussen 8 en 12 uur. Indien nodig bieden wij telefonische consulten met uw podotherapeut aan.

Medisch noodzakelijke zorg blijven wij verlenen, om de huisartsen en andere specialisten te ontlasten. Bij spoed kan er op korte termijn een afspraak gepland worden. Uiteraard op 1,5 meter afstand, mondkapje niet verplicht.

Nieuwe zolen nodig?

Binnen Podotherapie Hilversum is het mogelijk om nieuwe zolen te ontvangen zonder dat er fysiek contact is met de podotherapeut. U kan namelijk ook  een extra paar zolen telefonisch of online bestellen. Indien u dat wenst, kunnen ze worden toegestuurd naar uw huisadres.

De praktijk staat u verder natuurlijk graag telefonisch te woord bij vragen, pijnklachten en/of opmerkingen!

Wij vragen begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Samen komen we tot een oplossing!

Publicatiedatum: 23-02-2021


Terug naar overzicht